Power Plate

Power Plate – My body, my time!

Американският бранд Power Plate е интелигентна грижа за тялото- това е платформа с триизмерна вибрация за цялото тяло( WBVT), позната също като тренировка с ускорение. Тя е истинско чудо, т.к постига това, което никой друг вид упражнение не може да постигне за кратък период от време.

Благодарение на 3D вибрацията на  Power Plate, работеща на принципа на ускорение се активизира естествен рефлекс за съкращение на мускулни влакна, което води до 30-50 ритмични мускулни контракции в секунда. При обикновената тренировка активността на муск. влакна е 40%, при елитни спортисти 80%, а с Power Plate активността достига 95-97%, което води до по-добра тренираност на мускулите, подобряване на силата, засилване на метаболизма. Задействат се и други естествени процеси в тялото: засилване на кръвообръщението, стимулиране на костна плътност, елиминиране на излишните течности, подобряване на координацията и равновесието, образуване на колаген, подобряване на гъвкавостта,изчистване на релеф, намаляване на подкожната мазнина, засилване на хормоналните инпулси, тялото се подмладява.

Освен като тренировка Power Plate e и ефикасен при остеопороза, Паркинсон, Мускулна хипотрохия, Фибромиалгия, Артроза(в ненапреднал стадии).

Power Plate е част от подготвителната, рехабилитационна и възстановителна програма на световно известни спортисти и спортни клубове, с цел по-добри спортни постижения . Той е един от любимците на световно известни личности от музикалната и кино индустрия, за да изглеждат винаги перфектно.

Модела Power Plate Pro6 има proMotion Dynamic Vibration Technology и въздушна възглавници. Специалните кабели Vectran(много здрави),имат уникалната способност да оптимизират предаването на вибрациите, генерирани от плочата, директно върху целевата мускулна група ( мускулите на горната част на тялото), което позволява още повече възможности за трениране на торса и горният крайник, а въздушните възглавници на апарата допълнително отбременяват ставите и омекотяват вибрацията.

Времетраенето на тренировката с Power Plate варира от 15-30мин., в зависимост от тренираността на индивида, което се равнява на 50-70мин. обикновена тренировка. Тренира се 2-3 пъти седмично, за постигане на желаните резултати.

Тренировката е задължително с инструктор.


Цени  POWER PLATE:

  • 1 тренировка: 20 лв.
  • 10 тренировки: 170 лв.
  • 15 тренировки: 240 лв.

Ако искате да си запазите час за Power Plate, моля обадете се на тел.номер:+359/877770292

NikAni Studio, ул.“Солунска“9(Партер)