LPG Endermologe

Lipomassage – първата механична призната техника от FDA за намаляване на обиколките и целулита, с над 110 научни изследвания

Редовните упражнения, здравословните диети за отслабване – направили сте всичко възможно зависещо от вас, но тези упорити мазнини просто не се стопяват.

Възползвайте се от Lipomassage- първата механична призната техника от FDA   за намаляване на обиколките и целулита, с над 110 научни изследвания.  Притежаващ сертификат TGA(Администрация на терапевтичните процедури) за терапевтична употреба и имащ множество клинични проучвания с текущи научни изследвания.

100% натурален, безвреден, безболезнен метод.

Тайната на LIPOMASSAGE  е в способността му да предизвиква ЛИПОЛИЗА(разграждане на мазнините), в ядрото на мастната клетка.

Чрез различни видове въртене на валяците( в една посока,като автомобилните гуми или двата навътре ,или двата навън) и аспирацията подавана от апарата се стимулират  B-рецепторите на мастните клетки, активира  се кръвообращението  и лимфния ток в третираната зона-липомасажът постига по напълно естествен начин намаляване на  обиколките, намаляване на целулита и оформяне на контура на тялото.

И ЗА МЪЖЕ

Lipomassage  е много ефективен  и за мъже- паласки, коремчета.

Комбиниран с балансирано хранене и редовни упражнения, този метод за механично третиране на зоните с натрупвания (например корема, паласките, ханша, брича) и целулита дава  бързи резултати. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

 
ЦЕНОРАЗПИС

Цените са валидни от 01.01.2024

LPG ENDERMOLOGE
Липомасаж / цяло тяло, 40мин./ 55лв; 10 процедури 500лв;  Липозониране (Локална мазнина, 1 зона, 20 мин.) 40лв;  10 процедури Липозониране(локална мазнина 1 зона) 360лв; Консултация и тестувания 40лв
МЕДИЦИНСКА НАСОЧЕНОСТ – LPG ENDERMOLOGE
Задръжка на течности в долни крайници при бременни(25мин.) – 50лв; Пакет 10 процедури 450лв.; Възстановяване след липосукция (ранно възстановяване) 1 проц. 65лв; Фибромиалгия – облекчаване на болката, сковаността и възпалението(35мин.)- 60лв.