EMS INNLINE тренировки!

INNLINE е иновативна безжична EMS система

EMS означава електро-мускулна стимулация и е популярен метод във физиотерапията и във фитнес индустрията.

КАК РАБОТИ?
Устройството генерира импулси, които достигат повърхността на кожата чрез специални  електроди и стимулират мускулатурата. Импулсите карат мускулите да се съкращават и отпускат. Така те симулират тяхното естествено движение, но носят много по-добри резултати като:
  • Динамичен мускулен растеж
  • Бързо намаляване на мазнините
  • По-добра стойка
  • Повече нервни връзки
 
Всичко това над 3 пъти по-бързо отколкото по време на класически тренировки.
 
С тренировъчното устройство Innline EMS са Ви необходими само две краткотрайни тренировки седмично, за да постигнете страхотни  резултати.
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ?
За кого е подходяща? 
За професионални спортисти, за хора които искат да бъдат в добра форма, за любители на спорта, за неактивни хора, за възстановяващи се от наранявания.
Има ли противопоказания?
По отношение на противопоказанията има определени случаи, когато се нуждаете от разрешението на вашия лекуващ лекар за провеждане на EMS тренировка.
 
По отношение на противопоказанията има определени случаи, когато се нуждаете от разрешението на вашия лекуващ лекар за провеждане на EMS тренировка. EMS тренитовката е противопоказна за хора с Пейсмейкър, сърдечни заболявания, бременност. На място или по телефона може да Ви дадем повече подробности за противопоказанията.
Колко пъти седмично мога да тренирам?
За оформяне на тялото два пъти седмично са напълно достатъчни, а за професионални резултати три пъти на седмица.
Каква е минималната възраст за трениране с EMS?
ЕМS не се препоръчва на хора под 18 години.
Защо да избера тренировка INNLINE EMS ?
При тренировката с INNLINE EMS не сте свързани с кабел към командното табло- движенията ви не са ограничении, благодарение на безжичната ( Bluetooth или WIFI ) връзка с командното табло. Професионалните костюми са ергономични, удобни, с наличие на големи иновативни електроди, добре съчетани с тялото.
 
INNLINE е трикратен носител на златен медал на FIT-EXPO в Познан(2015г., 2016г. и 2018г.) и носител на златен медал Warsaw Expo 2014.
Какви са треньорите и как се тренира при нас!
Нашите треньори в Никани студио са кинезитерапевти, като са и сертифицирани инструктори по EMS тренировки. Тренировките се извършват индивидуално с помоща на личен треньор. Тренировките са кратки 20 до 30 минутни, а две тренировки седмично са Ви напълно достатъчни,за да имате видими резултати  след месец, изразяващи се чрез загуба на мастни натрупвания, корекция на стойката, добър мускулен тонус, оформяне на мускулите, намаляване на целулита и т.н.
Какво включва цената на пакета? 
Цената на пакета включва индивидуална тренировка с личен треньор и професионален костюм. В цената на пакета не влиза индивидуалното Innline бельо необходимо за този вид тренировка.
Мога ли да тренирам, ако имам контузия?
Разбира се! Просто трябва да съобщите на треньора-кинезитерапевт, какъв вид здравословен проблем имате, за да може той адекватно да проведе натоварването. Този тип тренировка в същност е идеален за възстановяване след контузия, защото не оказва натиск върху ставите.
.

Защо този тип тренировка Ви дава повече?

EMS ТРЕНИРОВКИ

  • Бельо за тренировка с INNLINE 90лв
  • 1 Тренировка 50лв
  • 3 пробни тренировки 75лв
  • 8 тренировки (пакет 1 месец) 344лв
  • 16 тренировки (пакет 2  месеца) 608лв.