Екип

Николай Петков – управител

Николай Петков e нашият управител! Той е отговорен, много съвестен и винаги усмихнат. Ники завършва висше образование през 2007 година, специалност “Кинезитерапия”. Има над 10 годишен опит в сферата на красотата и е сертифициран терапевт на Venus Legacy, Endospheres Therapy, LPG Endermologe и Power Plate.

Ана Паничарова

Един от големите професионалисти в NikAni е Ана Паничарова. Тя е завършила висше образование, специалност ”Кинезитерапия”. 8 години е преподавател за България на световно известните брандове LPG, Power Plate, Viora и др. Сертифицирана е за работа с Endospheres Therapy, Venus Legacy, Power Plate, LPG Endermologe. Ани притежава 15 години опит в сферата. Тя прави отлична диагностика на целулит, мазнини, отпусната кожа, а всичко това е от съществено значение за най-подходящата терапия, която бихме ви предложили и която би последвала.

Десислава Симеонова

Десислава Симеонова е другият страхотен специалист в редиците на NikAni. Тя завършва висше образование, специалност ”Кинезитерапия” през 2008 година, а в момента завършва магистратура ”Спорт за високо постижение”. Вече над 10 години работи със световно известните естетични марки апаратура. Сертифициран терапевт е на Venus Legacy, Endospheres Therapy и Power Plate, LPG Endermologe.

Гордеем се с екипа си! Той е нашата суперсила! Ежедневно работата ни сблъсква с различни предизвикателства, затова и всички ние винаги се стремим да подхождаме с позитивизъм към всяка трудност, която се изпречи на пътя ни, а резултатът е налице – множество доволни клиенти! Всички ние обожаваме работата си и винаги се стремим да внасяме в живота на хората, които ни се доверяват, не само много красота, но и емоционално и физическо удовлетворение!