EMS INNLINE ТРЕНИРОВКИ

INNLINE е иновативна безжична EMS система

EMS означава електро-мускулна стимулация и е популярен метод във физиотерапията в продължение на много години, а сега навлезе и във фитнес индустрията.

КАК РАБОТИ?

Устройството генерира импулси, които достигат повърхността на кожата чрез специални  електроди и стимулират мускулатурата. Импулсите карат мускулите да се съкращават и отпускат. Така те симулират тяхното естествено движение, но носят много по-добри резултати като:

  • динамичен мускулен растеж
  • бързо намаляване на мазнините
  • по-добра стойка
  • повече нервни връзки

Всичко това над 3 пъти по-бързо отколкото по време на класически тренировки.

С тренировъчното устройство Innline EMS са Ви необходими само две краткотрайни тренировки седмично, за да постигнете страхотни  резултати.

 

Защо този тип тренировка Ви дава повече?

По-ефективна е и спестява време
Една 30-минутна тренировка с INNLINE EMS  е ефективна колкото 90 минутна стандартна тренировка.

Увеличава изгарянето на калориите.
Чудите се колко калории може да изгорите през 30-те минути EMS тренировка??? Дори 1200 ккал!

Повишава метаболизма
Тялото Ви работи по-добре дори и извън тренировъчната зала, така че ефектите са още по впечатляващи.

Ускорява мускулния растеж
Импулсът изпратен от електродите отива към основните мускулни групи в тялото.

Намалява целулита
Тренировката за цяло тяло с EMS води до гладка, еластична и копринена кожа и самочувствието Ви е по-високо от всякога.

Помага за възстановяване
С EMS може да се насочите към избрани мускулни групи с цел по-бързо възстановяване.

Подобрява стойката
Може да изберете кои мускулни групи да тренирате, за да компенсирате евентуални диспропорции.

100% безопасно за вашето здраве
Не се натоварват ставите и не се разтягат сухожилията. Рискът от нараняване е сведен до минимум

Разнообразен е
С EMS тренировката никога не Ви омръзва, защото може да тренирате във фитнеса, студиото, сред природата или в собствения Ви апартамент.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

За кого е подходяща? За професионални спортисти, за хора които искат да бъдат в добра форма, за любители на спорта, за неактивни хора, за възстановяващи се от наранявания.

Има ли противопоказания? По отношение на противопоказанията има определени случаи, когато се нуждаете от разрешението на вашия лекуващ лекар за провеждане на EMS тренировка. EMS тренитовката е противопоказна за хора с Пейсмейкър, сърдечни заболявания, бременност. На място или по телефона може да Ви дадем повече подробности за противопоказанията.

Колко пъти седмично мога да тренирам? За оформяне на тялото два пъти седмично са напълно достатъчни, а за професионални резултати три пъти на седмица.

Каква е минималната възраст за трениране с EMS? ЕМS не се препоръчва на хора под 18 години.

Защо да избера тренировка INNLINE EMS ?При тренировката с INNLINE EMS не сте свързани с кабел към командното табло- движенията ви не са ограничении, благодарение на безжичната   ( Bluetooth или WIFI ) връзка с командното табло. Професионалните костюми са ергономични, удобни, с наличие на големи иновативни електроди, добре съчетани с тялото.

INNLINE е трикратен носител на златен медал на FIT-EXPO в Познан(2015,2016 и 2018 г.) и носител на златен медал Warsaw Expo 2014.

Какви са треньорите и как се тренира при нас! Нашите треньори в Никани студио са кинезитерапевти, като са и сертифицирани инструктори по EMS тренировки. Тренировките се извършват индивидуално с помоща на личен треньор. Тренировките са кратки 20 до 30 минутни, а две тренировки седмично са Ви напълно достатъчни,за да имате видими резултати  след месец, изразяващи се чрез загуба на мастни натрупвания, корекция на стойката, добър мускулен тонус, оформяне на мускулите, намаляване на целулита и т.н.

Какво включва цената на пакета? Цената на пакета включва индивидуална тренировка с личен треньор и професионален костюм. В цената на пакета не влиза индивидуалното Innline бельо необходимо за този вид тренировка.

Мога ли да тренирам, ако имам контузия? Разбира се! Просто трябва да съобщите на треньора-кинезитерапевт, какъв вид здравословен проблем имате, за да може той адекватно да проведе натоварването. Този тип тренировка в същност е идеален за възстановяване след контузия, защото не оказва натиск върху ставите.