Създадохме студио NikAni през 2013 година и оттогава основна наша цел е да носим красота и радост в живота на клиентите си
За нас вашето физическото здраве и прекрасният ви външен вид е основна цел, затова и винаги се стремим да ви предоставяме най-доброто, на което сме способни.
Най-силното наше предимство е екипът ни! Той е съставен от висококвалифицирани кинезитерапевти с над 10-годишен опит в областта на красотата.
Наша основна мисия е да помогнем на възможно повече от вас да открият красотата в себе си и да ви накараме да се чувствате здрави, уверени и щастливи.
 
ЕКИП

Гордеем се с екипа си! Той е нашата суперсила! Ежедневно работата ни сблъсква с различни предизвикателства, затова и всички ние винаги се стремим да подхождаме с позитивизъм към всяка трудност, която се изпречи на пътя ни, а резултатът е налице – множество доволни клиенти! Всички ние обожаваме работата си и винаги се стремим да внасяме в живота на хората, които ни се доверяват, не само много красота, но и емоционално и физическо удовлетворение!

Николай Петков – управител

Николай Петков e нашият управител! Той е отговорен, много съвестен и винаги усмихнат. Ники завършва висше образование през 2007 година, специалност “Кинезитерапия”. Има над 10 годишен опит в сферата на красотата и е сертифициран терапевт на Venus Legacy, Endospheres Therapy, LPG Endermologe и Power Plate.

Ана Паничарова

Един от големите професионалисти в NikAni е Ана Паничарова. Тя е завършила висше образование, специалност ”Кинезитерапия”. 8 години е преподавател за България на световно известните брандове LPG, Power Plate, Viora и др. Сертифицирана е за работа с Endospheres Therapy, Venus Legacy, Power Plate, LPG Endermologe. Ани притежава над 20 години опит в сферата. Тя прави отлична диагностика на целулит, мазнини, отпусната кожа, а всичко това е от съществено значение за най-подходящата терапия, която бихме ви предложили и която би последвала.

Маша Желяпова

И свежото ни попълнени в състава ни, Маша Желяпова, тя е най-младият ни кадър- кинезитерапевт. Вечно усмихната, отговорна към работата си, обичаща да учи и да се развива

При нас вие ще намерите:
  • Висок професионализъм
  • Опитни терапевти в сферата на красота
  • Индивидуален подход и начин на работа с всеки един от вас
  • Добро обслужване, прекрасна обстановка и коректност
    Очакваме ви!