Най-продаваната процедура за целулит в света VENUS LEGACY

Venus Legacy, със сертификат за качество от FDA, съчетава в себе си уникалната патентована технология (MP)2, представляваща комбинация от мултиполярна радиочестота (RF) и пулсиращо електромагнитно поле (PEMF), и е снабден с най-модерната технология VariPulse. Уникалната комбинация от тези технологии дава видими резултати от 1-ва процедура.

Мултиполярната радиочестота (RF) произвежда топлина под повърхността на кожата. Тази термична реакция стимулира естествения лечебен отговор на организма, разгражда мастните клетки в проблемните области, като същевременно стимулира растежа на нов колаген и еластин.

Пулсиращото магнитно поле(PEMF) –иновация в естетичната медицина.Това е нетермична технология, използвана отдавна в медицината, но не и в сферата на красотата.Ускорява оздравителния процес и подмладява чрез увеличаване на кръвния ток като стимулира ангиогенезата, същевременно индуцира пролиферацията на фибробластите,чрез освобождаване на растежен фактор FGF-2, което води до повишен синтез на колаген.

VariPulse е регулируема функция за импулсно засмукване, проектирано да доставя комбинираните енергии по-равномерно, за да стимулира лимфния дренаж.

Водещата технология – Real-Time Thermal Feedback (интегриран термометър в накрайника на Legacy) създаден за визуална обратна връзка, в реално време, която дава възможност за постоянен контрол и анализ на температурата на кожата, и за цялостно по-добри клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

И ОЩЕ…

Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини,минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

Апаратът има четири апликатора: OctiPolar и 4D Body за тяло и DiamondPolar и 4D Face за лице. Накрайниците OctiPolar и DiamondPolar са най-подходящи за стягане и изглаждане на отпусната кожа и намаляване на бръчки. А другите два накрайника са най-ефективни за оформяне на контура на тялото и намаляване на целулита.

КАКВИ ЗОНИ МОЖЕ ДА ТРЕТИРАТЕ:

Лице, шия, деколте; Горна част ръце; Корем, паласки; Седалище, брич; Предно, задно бедро
КАКВО ПОСТИГАТЕ: ТЯЛО

Стяга и изглажда отпуснатата кожа; Редуциране на целулит; Намалява обиколката; Редуциране на излишната мазнина; Повдига бедра и седалище

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

Заличава дълбоките бръчки; Изглажда фините линии; Стяга и изглажда отпуснатата кожа; Редуцира двойна брадичка; Намалява торбички около очите; Намалява тъмните кръгове; Повдига зоната около – очи, скули, вежди; Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте

ПРЕДИМСТВА НА  VENUS LEGACY

Оформянето на контура на тялото, стягането на кожата, изглаждането на упорития целулит, както и видимото намаляване на мазнините се постига с патентована технология (MP)2, която има FDA сертификат и е напълно безвредна.

Лечението е приятно-усещате затопляне, неинванзивно, което означава че може да се върнете към ежедневните си ангажименти веднага след това.

Няма операция или време за възстановяване; Не боли и не травмира; Безопасно за всички тонове на кожа; Постигате невероятни резултати

КОЛКО ПОЦЕДУРИ СА НУЖНИ

За оптимален резултат са необходими 6-8 процедури в конкретната проблемна зона(за лице/тяло). Броят  сеанси зависи от състоянието на кожата, степента целулит и обема мазнина. Работи се 7-14 дни между процедурите.(При обширни и обемни зони се препоръчва по-продължителна работа и по-голямо разстояние между процедурите).

1 зона е с размери на лист  формат A4 , време за обработване 30мин. на зона.

Важно е да знаете:

Повечето пациенти виждат разлика след 3 сесия, някои по-рано. Ефекта от процедурите лице/тяло продължава повече от 18месеца. Поддържаща терапия се прави веднъж на сезон.

Противопоказания – Venus Legacy

Активно възпаление и / или инфекция в зоната на третиране; Раково или предраково заболяване, независимо дали в минал или настоящ период, или наличие на премалигнени бенки; Пациенти със заболявания, активизиращи се при топлинно въздействие, като например повтарящ се генитален херпес /Herpes Simplex/ в зоната на третиране; Наличие на вътрешен дефибрилатор / пейсмейкър; Метални импланти в зоната на третиране, с изключение на зъбни импланти; Неконтролираното разстройство на щитовидната жлеза; Разширени вени; Бременност, ин витро процедури; Кожни автоимунни заболявания- Лупус, Склеродермия; Наличие на силиконови импланти или инжекции в зоната на третиране.