По-бързо възстановяване след бременност с CELLU M6 на LPG

CELLU M6 на LPG

След като дългоочакваното бебче се появи на бял свят идва моментът, в който всяка една родилка не се чувства комфортно в своето собствено тяло.В главата й са постоянните въпроси:

Ще си върна ли някога старата фигура?
Този целулит ще изчезне ли?
Кожата ми ще възвърне ли стегнатия си вид?
Всичко това може да повлияе негативно върху самочувствието и да доведе до депресивно състояние.

Решение съществува в лицето на Cellu M6 на LPG.

Той е перфектният инструмент за третиране на последиците от бременността чрез механостимулация, която обновява по естествен път биологичната клетъчна активност. По този начин:

  • помага на жените да възвърнат по-бързо силуета си от преди раждането;
  • справя се и с целулита, натрупан по време на раждане
  • стяга отпуснатата кожа
  • избягва образуването на фиброзна тъкан при цикатрикс от сезарово сечение.

Процедурите с патентованата технология на LPG за възстановяване след бременност започнат веднага след раждане, ако целта е стягане на кожата(стимулация на фибробластта). Ако целта е отслабване и изчистване на целулита третирането започва не по-рано от края на втория месец след раждането. Най-добрите резултати, за пребиране на обиколките, се постигат след като се спре кърменето.

Времетраенето на процедурата е 40мин. Патентованите независими моторизирани валяци, могат да захващат повече от 300 кожни гънки, за да доведат до целени процедурни резултати, които са прецизно адаптирани към всеки генотип (андроид, геноид и т.н.) и проблемна област (целулит, отпусната кожа и упорити мастни натрупвания).

Ползи

С тази процедура – „Възстановяване след бременност” се активизира метаболизма, елиминират се токсините и мазнините или се стимулират фибробластите, за да произвеждат повече колаген и еластин. И така, сесия след сесия, мастните натрупвания се редуцират. Линиите се рескулпторират. Кожата се изглажда. Портокаловата кожа изчезва, а отпуснатата кожа е видимо по-стегната, по напълно естествен, 100% натурален начин.

Резултатите от процедурите с LPG варират в зависимост от морфологията, физиологията и хранителните навици на всяка една пациентка.

Физиотерапевт Ани Паничарова

Разгледай всички процедури за тяло.

Научи повече за процедури за лице.

Виж какви тренировки предлагаме.