BIOLINE-JATO

PRO-SLIM ОТСЛАБВАЩА, ДРЕНИРАЩА И СТЯГАЩА ПРОЦЕДУРА ЗА ТЯЛО ОТ BIOLINE-JATO

BIOLINE-JATO е синоним на качество, дългогодишни изследвания и професионализъм.

Работейки с биолози, фармацевти, химици, козметолози и професионалисти в сектора, Bioline Jato разработват ефективни и безопасни формули за красота, базирани на използването на естествени активни съставки, съчетани с най-съвременните биотехнологии.

PRO-SLIM терапията за тяло съчетава именно това: естествени активни съставки(Морски екстракт от Sphacelaria, Кафява средиземноморска алга, Зелено кафе, Вулканична кал, Кофеин, Гуарана и много други) и съвременни биотехнологии (Иновативни съставки-многофункционални липозоми, силанолна технология и други).

Pro-slim е процедура, която работи за вас не само по време и след процедурата, но и докато вие спите. Създадена е да действа в синхрон дори с нощните биоритми на кожата- моментите когато тялото е в покой да намалява несъвършенствата, причинени от целулита. Pro-slim ще ви учуди с интензивното си въздействие, благодарение на специалната съставка Nocturslim. С Pro-slim можете смело да заложите на вашата индивидуална програма за корекция на фигурата!

  • ЕДНА ПРОЦЕДУРА 70 лв.
  • 10 ПРОЦЕДУРИ 580 лв.